Faciliteiten

Ultieme ontspanning

Thermen Houten biedt diverse faciliteiten om voor u een ultiem dagje ontspanning te verzorgen.

Culinair

Ook de inwendige mens verdient aandacht tijdens een heerlijke dag ontspannen. Ons restaurant, en haar medewerkers, biedt op ieder moment van de dag daar diverse mogelijkheden voor.

Een kop koffie met een heerlijke punt appeltaart, een luxe broodje tijdens de lunch, een maaltijdsalade, lekker borrelen met en plateau bites en snacks of uitgebreid à la carte dineren. Onze menukaart voorziet in alle mogelijkheden. 

Al onze met zorg bereidde gerechten worden met uitsluitend dagverse producten gemaakt. Ook met uw dieetwensen kan rekening gehouden worden, met kleine aanpassingen kunnen de meeste gerechten aangepast worden aan uw wensen. 

Ook onze drankenkaart biedt voor eenieder wat wils. Buiten het uitgebreide koffie en thee assortiment zijn er natuurlijk ook vruchtensappen, smoothies en frisdranken. 
De met zorg samengestelde wijn- en bierkaart herbergt een aantal pareltjes. Denk aan onze Hongaarse Pinot Grigio, De Chileense Malbec of de heerlijk fruitige Tempranillo uit Spanje. Onze bierkaart bestaat uit uitsluitend Nederlandse speciaalbieren van brouwerij Hommeles uit Houten, De Jopen Brouwerij uit Haarlam en brouwerij `t IJ uit Amsterdam.

Voel je thuis bij Thermen Houten.

Een culinaire groet,

#teamthermenhouten

Lunch: Dagelijks van 10.00 uur – 17.00 uur  | Diner: Dagelijks van 17.00 uur – 22.00 uur.  

Bekijk hier onze menukaart