Faciliteiten

Ultieme ontspanning

Thermen Houten biedt diverse faciliteiten om voor u een ultiem dagje ontspanning te verzorgen.

Baden

Binnen- en buitenzwembad
Het binnenzwembad is voorzien van een jetstream. Via het binnenzwembad kunt u naar buiten zwemmen. Het ruime buitenzwembad is ook vanaf het terras en de zonneweides te betreden. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk om te zwemmen in de buitenlucht.

Dompelbad
Zonder afkoelritueel is uw saunagang niet volledig. Het effect van een sauna berust namelijk op een wisselwerking tussen opwarmen in de sauna en afkoelen in de buitenlucht, het liefst door middel van koud water. Thermen Houten heeft een dompelbad binnen, een dompelbad in de tuin en zelfs een buitenzwembad met koud water.

Bubbelbaden
Bubbelbaden zijn er zowel binnen als buiten. Kleine en grote bubbels activeren de bloedsomloop, ontspannen de spieren en stimuleren de huid. Er is een groot bubbelbad in de saunahal en er zijn buiten twee bubbelbaden in de tuin.

Kruidenbaden en caldariumbad
In de saunahal zijn een lavendel- en dennenbad gesitueerd. Tevens is er de mogelijkheid om in het caldarium een heerlijk kruidenbad te nemen. De aangename geur van eucalyptus werkt bijzonder heilzaam.