Beauty

Laat u verwennen

Bij Thermen Houten heeft u een ruime keuze aan behandelingen. Geniet bijvoorbeeld van een gezichtsbehandeling, diverse soorten massages of hand- en voetverzorging. Laat u verzorgen door ons team van ervaren schoonheidsspecialisten. Wij maken gebruik van de topproducten van Thalgo en hannah. Onze beauty behandelingen zijn ook zonder een saunabezoek te reserveren.

Overige behandelingen

Rasul behandeling

De Rasul is een oud Oosters ritueel, waarbij gebruik gemaakt wordt van etherische oliën en klei of modder. Na een  korte uitleg, overhandigd de medewerker u de schaaltjes met klei. In de rasul ruimte smeert u zichzelf in met de klei/modder. De klei/modder bevat veel mineralen en heeft een reinigende en peelende werking op uw huid.Bij het inwrijven ontdoet u uw huid van dode huidcellen en stimuleert u de doorbloeding. Vervolgens wordt de stoom aangezet, waardoor de mineralen in de huid worden opgenomen. Daarna spoelen de douches de resterende modder van uw huid. Die voelt schoon en zijdezacht aan na de rasul behandeling. Ter afsluiting serveren wij u in het restaurant een heerlijke kopje thee.

Reserveren Telefonisch Reserveren

Klankschalensessie

Klankschalen zijn afkomstig uit de Tibetaans boeddhistische gebieden in de vershillende staten in de Himalaya. Elke klankschaal heeft een eigen karakter, toonzetting en klankkleur. Een klankschaal brengt geluid voort door het onder andere aan te slaan met een slagstok. Door de klankschaal op een andere manier vast te houden verandert de klank.Een klankschaalsessie zorgt voor een diepgaande ontspanning op lichamelijk en geestelijk niveau.

Reserveren Telefonisch Reserveren

Snelbruiner

Het voorjaar is in aantocht. Door een aantal maal gebruik te maken van onze snelbruiner, kunt u alsvast een beetje bij kleuren en uw huid vast laten wennen aan de zon, die zich, naar wij hopen, veelvuldig laat zien deze zomer.

Ook zonder saunabezoek kunt u van de snelbruiner gebruik maken.

Reserveren Telefonisch Reserveren