Beauty

Laat u verwennen

Bij Thermen Houten heeft u een ruime keuze aan behandelingen. Geniet bijvoorbeeld van een gezichtsbehandeling, diverse soorten massages of hand- en voetverzorging. Laat u verzorgen door ons team van ervaren schoonheidsspecialisten. Wij maken gebruik van de topproducten van Thalgo en hannah. Onze beauty behandelingen zijn ook zonder een saunabezoek te reserveren.

Lichaamsbehandelingen

Het lichaam wordt gereinigd en gescrubd om dode huidcellen te verwijderen, hierdoor is de huid goed in staat de werkzame stoffen op te nemen. Vervolgens wordt de pakking masserend aangebracht. Er is keuze uit een algen-, modder-, chocolade- of kleipakking.

Reserveren Telefonisch Reserveren

Lichaamspeeling laat uw huid weer stralen, stimuleert de doorbloeding en verwijderd dode huidcellen. Een lichaamspeeling wordt met effleurages (strijkingen) uitgevoerd en is zeer ontspannend om te ondergaan.Dode huidcellen worden verwijderd en de gezonde huid wordt gereinigd. Nadat u hebt gedouched, wordt u nabehandeld met een verzorgende bodymilk en voelt uw huid glad en zijdezacht aan.

De lichaamspeeling is de perfecte basis voor vervolgbehandelingen en voor een egaal gebruinde huid in de zomer of tijdens een zonnekuur.

Reserveren Telefonisch Reserveren
Een waar cadeau voor uw lichaam.
Deze 55 minuten durende behandeling is een combinatie van een lichaamspakking en de lichaamspeeling.
Reserveren Telefonisch Reserveren

Een Relax Treatment bestaat uit:
- nek-, gezichts- en decolleté massage
- hoofdmassage met haarmasker
- voetmassage

Een ultiem moment voor uzelf!

Reserveren Telefonisch Reserveren