Acties

Geniet van voordeel

16 November 2017 start de verkoop van de 5 badenkaart 2018. De kaart is geldig van 2 januari tot en met 30 december 2018. De prijs is slechts € 75,-. Natuurlijk heerlijk om zelf te gebruiken, maar zeker ook een origineel Sinterklaas- en/of Kerstcadeau voor een saunaliefhebber.

U kunt de kaart kopen van 15 november 2017 tot en met 31 december 2017 aan onze receptiebalie, of bestellen door € 75,- over te maken op bankrekeningnummer NL98 RABO 0383718651 t.n.v. Thermen Houten. Vergeet niet de naam en adresgegevens te vermelden van de persoon voor wie de 5-badenkaart bestemd is.

Natuurlijk heerlijk voor eigen gebruik (de kaart is overigens niet persoonsgebonden), maar ook een leuk Sinterklaas- en/of Kerstcadeau voor een saunaliefhebben!

Tarieven

Het zomer kleurtje nog even vasthouden? Wij hebben een 10-rittenkaart voor onze snelbruiner. U betaalt slechts € 8,- voor 10 minuten.
(normale prijs € 9,50)

Voorwaarden:

  • 1 jaar geldig vanaf aankoopdatum
  • de rittenkaart is persoonsgebonden
  • vooraf reserveren voor een afspraak is gewenst

 

Tarieven

Begin uw nieuwe levensjaar lekker ontspannen. Vier uw verjaardag bij Thermen Houten! Als u ons kunt laten zien aan de hand van een geldig legitimatiebewijs dat u jarig bent, mag u op uw verjaardag gratis naar de sauna, mits u vergezeld wordt door minimaal twee betalende introducees. De actie is ook geldig i.c.m. uw badenkaart, maar niet met andere kortingsvouchers.

Tarieven

Heel 2018 genieten voor een entreeprijs van €15,- 

Uitsluitend in de maand december hebben wij de 5 badenkaart in de aanbieding voor slechts € 75,-. 

De badenkaart is |
- Geldig van 2 januari t/m 30 december 2018
- Niet persoonsgebonden

Inclusief |
- Het gehele jaar 10% korting op beautybehandelingen
- 1x gratis Tibetaanse klankschalensessie
- 1x 50% korting op een Rasul
- 1x gratis Thermen Houten Opgietdrankje

Indien u niet in gelegenheid bent ons bedrijf nog te bezoeken voor 30 december aanstaande, kunt u ons een mail sturen (info@thermenhouten.nl). U ontvangt van ons een instructie hoe u 1 of meerdere 5-badenkaarten online kunt bestellen.

Tarieven